Win Alexander Wang

Stylista’s first competition is on air and the prices are exquisuite!! 

 

Would you like to be the winner of a bag from Mr. Alexander Wang and shoes from Notabene? pst… all worth 10.300 dkk. 

The Alexander Wang bag “Chasity is the newest it-bag. It is black, minimalistic and chic. It matches both day and evening outfits. 

Also the fashionable heels “Camille”  from Notabene are sexy and feminine with a touch of attitude! 

 

Now is your chance to win these fabulous prices. 

All you need to do is:

1. Create a Stylista profile. (And click “follow” on my blog) 

2. Click here and tap a comment on why you should be the lucky winner of these prices. Also, remember to write your shoe size. 

 

GO DO IT!

You could be the lucky one

 

xx

The winner will be announced the 15th of March on Stylista.dk. 

 

Comments

 1. 19. January 2014
  sivhaa@gmail.com_1

  Hvor er det et fantastisk sæt. Jeg er en trofast og loyal følger af denne fantastiske blog, og nyder de inspirerende og Smukke udkast i byder på. Jeg ville elske at blive en stylista vinder og specielt af de fantastiske genstande. Jeg er st.39 kærlighed❤️

 2. 20. January 2014
  Nanna Samsøe

  Jeg er studerende og hunger efter noget luksuriøst til at pifte min ellers så hårde hverdag op med! Og med noget fra Alexander Wang og så endda den flotteste taske, så kan man vel aldrig nogenside slå fejl??! Jeg er godt nok en rimelig ny følger, men jeg bliver altid super inspireret af besøge din blog. Anyways hvis jeg var så heldig at vinde, så skal skoene var i en str. 36 🙂 Krydser alt hvad der kan krydses!

 3. 22. January 2014
  Christina

  Ville elsker at have sådan en smuk taske og nogle lækre støvletter:-)
  Str 38

 4. 3. February 2014
  Berith Carlsen

  Som studerende og som det jeg holder af ligger sko pg taske i første række og ville elske at kunne bruge denne flotte taske til de flotte sko i str 41

 5. 5. February 2014
  linerbk@gmail.com_1

  Jeg skal vinde, da jeg lige har brugt 6000 kr. på skolebøger, og derfor må undvære lækre accessories til min forårsgarderobe. 🙂 Jeg er en størrelse 38.

 6. 15. February 2014
  christinabaltzar@yahoo.dk_1

  jeg har altid ønsker men en Alexander Wang Taske da jeg så den har var det kærlighed F.F blik jeg har altid elsker hende udnik stil jeg har atid ønsker mig en den lækker udnik ting hun laver . jeg bruge 38 . jeg er ny på den sider så jeg elsker se ny stil slev som jeg ikke har råd til shop . så en sæt som det vil ta 8 år samme M til

 7. 13. March 2014
  karunc.jovana@outlook.com

  I should win because othervise I would not be able to afford something like this. Also, I never won anything before so I really hope it will happen this time. Honestly like Wang, and his designs, and I’m missing a black bag and boots in my wardrobe. It would be like winning the lottery for me 🙂 my size iz 39 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *