Jeg har burg for din hjælp

HJÆÆÆÆÆLP!!!

Jeg er læser på tredje år på Copenhagen Business School og er i gang med at skrive min bachelor opgave, som skal afleveres om en måned. Til denne opgave skal jeg blandt andet lave en forbruger analyse og vil derfor bede om din hjælp. Det du skal gøre er at klikke her  og svare på 11 hurtige spørgsmål. Din information er data til min opgave, så det vil være en kæmpe hjælp for mig at du svare. 

 

Din tid og information er guld værd! 

 

xx

 

 

 

 

Comments

  1. 10. May 2014
    Selina Shipley

    Jeg har udfyldt dit spørgeskema. Jeg er selv i gang med BA im på CBS (2.år).

  2. 10. May 2014
    thiswaybypallesen@gmail.com_1

    Hej Selina, tak fordi du har taget tid til at udfylde mit spørgeskema. Held og lykke med 2. års projektet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *